Zoeken in de website

Selecteer uw taal

Advisering, projectontwikkeling en marketing WELKOM AAN BOORD

INTRODUCTIE

Ontwikkeling, marketing en advisering

Een koers uitzetten doen wij samen met u

Welkom aan boord bij VaarHuis Consultancy. Uit eigen ervaring staan wij u deskundig te woord. Ontwikkeling, marketing en advisering onder één dak. 365 dagen per jaar varen wij ook zelf met gasten aan boord van de VaarHuizen (2e generatie). Deze praktijkervaring delen wij graag met u. Resultaat, een deskundig advies van VaarHuis Consultancy. Wij zijn flexibel, luisteren naar uw wensen en passen de actuele innovatie toe op uw eigen ideeën/wensen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten. Wij staan u graag en vrijblijvend te woord.

EEN HELDERE VISIE

VaarHuis Consultancy biedt een heldere visie en deelt met u de nieuwste trends op het water! In 2018 is dat de introductie van dé TiNY HOUSE BOOT

Dutch HouseBoating samengevat; Superieure kwaliteit, service & vakkennis, maximaal comfort, seizoensonafhankelijk, duurzaam, onderhoudsvrij en voorzien van de beste Nederlandse vaartechniek! Een 'Dutch build HouseBoat' is 100% CE gecertificeerd en officieel een pleziervaartuig.


Welkom aan boord! Van orienterende proefvaart met verschillende modellen 'woonbootjachten', drijvende / varende hotelkamerboten, varende recreatiewoning, bungalowboten, (mantel)zorgboten tot aan mogelijke aankoop (nieuw & occasions) en begeleiding bij aflevering, met of zonder ligplaats... Voor een optimaal advies bent u van harte welkom op ons 'vlaggenschip' het klassieke ScheepsHuisje (voorheen Flark), het bekende varende vakantiehuis.
 
TIP: ' Met je huis door de sluis', voor de liefhebber, een weergave van de geschiedenis van Nederlands eerste VaarHuis. Van Flark tot de 'klassieke' ScheepsHuisjes.

ScheepsHuisje, Terherne 2009
Robert-Jan Wik | VaarHuis Consultant
foto |  VLOT magazine

 

, DE FLARK ' 
impressie | 2003, eerste ontwerp
 © bni architekt Kees Westerbeek

Wij staan u graag te woord!

Meer informatie?

Onze VaarHuis Consultants zijn dagelijks bereikbaar via;

WhatsApp, onze socials, chatservice, email of vul het contactformulier in.

Onze huispartners