Zoeken in de website

Selecteer uw taal

Ons team stelt zich aan u voor

, De beste Psychiater is een dagje op het water '

Wilt u meer weten over de ervaring en ambities van onze consultants? 

Onder de naam VaarHuis Consultancy is Robert-Jan Wik, samen met (inter)nationale partners, de initiatiefnemer en mede-ontwikkelaar van diverse HouseYachts en concepten. Internationaal beter bekend als HouseBoating.
 

Maak kennis met Robert-Jan Wik
Maak kennis met Robert-Jan Wik


Robert-Jan Wik, 47 jaar, wonend en werkend vanuit Joure is een enthousiast ondernemer. Varen is zijn 'LifeStyle'.

Van jongs af met het gezin op het water, vlotje varen bij de jachtclub en meer dan 30 jaar een actieve rol gehad binnen het verenigingsleven waaronder de 'Waterpadvinders", ofwel de zeeverkenners. Als schipper heeft hij ruim 19 jaar met zijn crew het voormalig beurtvaarschip (anno 1925)  Koophandel in de vaart gehouden als varend clubhuis van de waterscouts.

Onder de naam VaarHuis Consultancy is hij, samen met (inter)nationale partners, initiatiefnemer en mede-ontwikkelaar van diverse 'HouseYachts'. Een concept wat wereldwijd bekend is als HouseBoating.

HouseYachting
Deze nieuwste trend van pleziervaart in Nederland is een uitzonderlijk comfortabele kruising tussen een professioneel jacht en een verrassend ruim, luxe varend (vakantie) verblijf. Robert-Jan introduceerde zo wereldwijd de nieuwe term HouseYachting. 

Het varend (vakantie) verblijf
Robert-Jan is een verbinder. Hij is een deskundige in de Nederlandse HouseBoating markt en een creatief expert op innovatief niveau. Met jarenlange ervaring en een gezonde dossis passie is hij een ambassadeur voor deze markt. Met deze kennis heeft hij - mede door de jarenlange verhuur van varende vakantiehuisjes in Friesland - het bedrijf LifeStyle Yachting op de (inter)nationale kaart gezet.

Robert-Jan werkt nauw samen met de crew van VaarHuis Cruises en Vakanties. Een gezamelijke passie, de missie van om het 'LifeStyle' moederbedrijf verder vorm geven en Nederland een beleving rijker.

 

ws. Koophandel 
foto | voormalig beurtvaartschip
,Naast voorzitter was Robert-Jan meer dan
19 jaar schipper en vrijwilliger aan boord'

Neem contact op met VaarHuis Consultancy

Meer informatie?

Neem gerust contact op! Bel of stuur en mailtje.
Of vul hier uw contactformulier in.

Kantoor:   Marina De Friese Meren

Adres:        Jelle-paad 2, 8493 RG - TERHERNE
Telefoon: +31 (0) 85 483 2140
E-mail:       consultancy@vaarhuis.nl

Onze huispartners