Zoeken in de website

Selecteer uw taal

LIFESTYLE, EIGENTIJDS & MEER De ScheepsHuisjes

BEKIJK DE RTL 4 :: VIDEO→

VAARHUISJES | introductie

'Wakker worden op het water, dat is origineel en méér dan een overnachting..'

Het Scheepshuisje is een type VaarHuis wat veel bekijks trekt. Met een sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een varende bezienswaardigheid. Een varende vakantieverblijf, verrassend ruim, luxe en comfortabel.
Dit type wordt niet meer geproduceerd maar is wel te reserveren als originele overnachting.

VAARHUISJES | introductie

Je moet een paar keer met je ogen knipperen voor je het door hebt...

Een varende bezienswaardigheid

Waar je ook vaart of aanmeerd, je hebt altijd bekijks! Bootjes die voorbij varen maken snel foto's, auto's stoppen, fietsers rijden bijna het water in en medewatersporters kunnen zich niet bedwingen, zwaaien wat onwenning of vragen voorzichting of ze een kijkje mogen nemen aan boord. Onze gasten vinden al die aandacht wel leuk. "Zo gaat het altijd, waar we ook komen", vertellen we altijd enthousiast, "Als je een euro zou krijgen voor elke genomen foto, dan zou de vakantie snel zijn terugverdiend".

NIEUWE VAARHUISJES

In ontwikkeling

Nieuwe "Dutch Build" modellen VaarHuisjes zijn in ontwikkeling. VaarHuis Consultancy is hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met SRF Shipbuilding. Zie nieuws. De serie zal gaan bestaan uit twee types en zal medio eind 2017 gepresenteerd worden op onze website en social media.

Het ScheepsHuisje

foto | magazine FLUVIAL   |   Antwerpen, BELGIE

Occasion aanbod

Klassiekers te koop

Het aanbod van gebruikte ScheepsHuisjes is niet groot. Het zijn relatief jonge schepen en vaak nog in gebruik bij particilieren of zijn ingezet als investering voor verhuur. Bekijk hier het aanbod van de 'Klassieke' modellen ScheepsHuisjes welke aangeboden worden.

Gebaseerd op een vakantiehuisje uit 1920

Opvallend, op het voordek een mast met sierlijk wapperende vlag en een nostalgisch uiterlijk. Een boot met 'pannendak', schoorsteen en is afgewerkt met overnaadse planken.

Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Maar eenmaal binnen is men al snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Het heeft de mobiliteit van een pleziervaartuig en het comfort van een vakantiehuisje. Het knusse interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren.

Dit type VaarHuis is zeer stabiel, heeft een bovenetage met slaapverblijven, beschikt overal over stahoogte en heeft uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen. Dit type wordt niet meer gebouwd maar is wel als ScheepsHuisje te reserveren voor een originele overnachting.

Welkom aan boord!

Welkom aan boord!

Wakker worden op het water, dat is origineel en méér dan een overnachting!

Even onthaasten, optimaal genieten? Dat kan bij Marina Beachclub "De Friese Meren" al vanaf één nacht! Vraag naar onze arrangementen. Reserveer bij ons een originele HOTEL | B&B Suite overnachting!

Neem contact op met VaarHuis Consultancy

Meer informatie?

Neem gerust contact op! Bel of stuur en mailtje.
Of vul hier uw contactformulier in.

Kantoor:   Marina De Friese Meren

Adres:        Jelle-paad 2, 8493 RG - TERHERNE
Telefoon: +31 (0) 85 483 2140
E-mail:       consultancy@vaarhuis.nl

Onze huispartners