Zoeken in de website

Selecteer uw taal

Primeur Boot Holland Varende Tiny HouseBoot

Tiny Houses op het water

Eerste varende Tiny House Boot

Tiny Houses op het water

Trend letterlijk in de vaart, dutch build!

Prijs vanaf: € 55.000 - exclusief 21% btw (€ 66.550 - inclusief btw) 

De eerste varende 'Tiny Cat' is in Nederland ontwikkeld en gebouwd door Dick Luitjes, DL Boats, gespecialiseerd in Aluminium botenbouw. De Tiny visie van DL Boats staat voor onderhoudsarm, zelfvoorzienend & waardevaste bouw. 'Cat' staat voor het type aluminium catamaran.

De koopprijs is afhankelijk van uw wens, uw gebruiksprofiel van het vaartuig. Bijvoorbeeld, de lengte en breedte van de boot. De indeling is bijzonder flexibel. Een Tiny House Boot is volledig naar wens te bestellen.

U wilt niet varen en de Tiny alleen floating, drijvend aanschaffen, is het voor eigen gebruik of wilt u het verhuren als Hotelkamerboot als B&B accomodatie? Er is veel mogelijk. Wij bespreken uw wensen, stellen de Tiny nauwkeurig met u samen en de aanschafprijs zal u verrassen.

Het was begin 2018 dé primeur op de botententoonstelling Boot Holland. De Tiny Cat, het eerste varende Tiny House, toepasselijk genoemd 'no. One' werd daar voor het eerst getoond aan een breed pubiek. Dit demo model is Tiny, maar biedt genoeg ruimte voor uw fantasie. Hoe zou ik mijn varende Tiny House indelen, inrichten en wellicht belangrijker, hoe vaart de Tiny Cat? 

Deze nieuwste (Tiny) House boten worden voorzien van een volledige certificatie. De Tiny Cat is voorzien van CE-keur categorie D en voldoet aan de Europese richtlijn voor pleziervaartuigen.

[ informatie ]

 Interesse? mail of bel ons gerust.

Neem contact op met VaarHuis Consultancy

Meer informatie?

Onze VaarHuis Consultants staan u graag te woord.
Via de LIVE chatservice of vul het contactformulier in.

Kantoor: VaarHuis Cruises & Vakanties

Bezoek adres: (alleen op afspraak) Zijl 1, JOURE
Telefoon: +31 (0) 85 483 2140
E-mail: info@vaarhuis.nl

Onze huispartners