Zoeken in de website

Selecteer uw taal

De Friese Meren CRUISE arrangementen

Meer info | CONTACT→

Cruises & meer

Welkom aan boord

Wakker worden op het water... even onthaasten, dat is méér dan een overnachting 

Dé ultieme vrijheid, geniet op het water met je partner, familie en/of vrienden! Het VaarHuis is een uniek 'Cruise-concept' in Nederland. U vaart niet zelf, wij varen u! Met plezier tonen wij u een selectie van mogelijkheden voor een buitengewoon verblijf (óp) De Friese Meren. Van Cruise tot aan een gezellig vaararrangement.

VAARARRANGEMENTEN

Viert u een feestelijk moment, bent u op zoek naar een originele bruidssuite of een uniek uitje met vrienden, uw familie of het bedrijf? Vraag naar onze kadobon!

VARENDE BRUIDSSUITE - HIGH TEA | TAPAS | HIGH WINE-BEER CRUISES
 
In samenwerking met onze ‘Huispartners’ bieden wij u een variatie aan varende feestelijke arrangementen welke ook zonder een overnachting te reserveren zijn. Klein of groter gezeldschap? Alleen een losse vaartocht met en VaarHuis boeken? Welkom aan boord. Heeft u een eigen idee, zelf wensen of suggesties?

Vanaf € 35,00 per persoon. Afhankelijk van uw arrangement sturen wij u eerst een 'op maat' tarief.

Laat het onze crew weten, wij denken graag met u mee!

Cruises & meer

U vaart nooit zelf, wij varen u!

Heeft u wel of geen vaarervaring? Onze oplossing … VaarService!

U bent te gast bij “De Friese Meren”. Het varen met de VaarHuizen is volledig ontzorgd. Wij varen u, praktisch en veilig! Optimaal onthaasten, genieten van het enthousiasme op het water, u vaart immers op een bezienswaardigheid en zult dan ook met regelmaat passerende bootjes groeten.

Vanaf € 35,00 per persoon geniet u van uw deze VaarService. (gezelschappen vanaf vier personen tarief op aanvraag) Vaartijd is afhankelijk van uw arrangement en de weersomstandigheden. De schipper is tevens uw gastheer aan boord. Na het varen gaat onze crew van boord en geniet u in alle privacy van uw eigen VaarHuis.

ORIGINEEL OVERNACHTEN

Vanaf € 69,50 per persoon per nacht slaapt u comfortabel op een VaarHuis. Een hotelwaardige beleving aan boord van een compleet varend appartement. 

VaarHuis altijd 100% voor u zelf beschikbaar, louter eigen voorzieningen, u deelt de ‘hotelkamerboot’ niet met derden, u geniet van een eigen ruime badkamer met douche & scheepstoilet, complete keuken met oven, koelkast, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst opgemaakte bedden (hotel-linnen) inclusief luxe handdoeken & zeepjes.

CONTACT VAARHUIS CREW

Via ons formulier (hieronder), of onze Chatservice (linksonderaan), email, of per WhatsApp zijn wij direct bereikbaar. Omdat onze crew regelmatig in de vaart is zijn wij beperkt telefonisch beschikbaar. 

Neem contact op met VaarHuis Cruises

Meer informatie?

Onze VaarHuis Consultants staan u graag te woord.
Via de LIVE chatservice of vul het contactformulier in.

Kantoor: VaarHuis Cruises & Vakanties

Bezoek adres: (alleen op afspraak) Zijl 1, JOURE
Telefoon: +31 (0) 85 483 2140
E-mail: info@vaarhuis.nl

Onze huispartners