Zoeken in de website

Selecteer uw taal

TE KOOP luxe occasion VaarHuis

Meer info | CONTACT→

TE KOOP luxe occasion VaarHuis

Meer info | CONTACT→

TE KOOP luxe occasion VaarHuis

Meer info | CONTACT→

TE KOOP luxe occasion VaarHuis

Meer info | CONTACT→

Occasion 'als nieuw' beschikbaar

[ BOVENSTAANDE FOTO'S ]

Een parel uit de vloot, fraaie refit, technisch fantastisch

Vraagprijs: € 189.500 - (incl. 21% btw) Luxe model 'VaarHuis. Vanaf heden beschikbaar. Uitstekend voor verhuur of particulier gebruik. Dit schip is, net als haar zusterschepen in Friesland, een fraai collector's item. Momenteel in het bezit van een particulier welk een nieuw model VaarHuis 'generatie 3.0' (Water Cottage) wil laten bouwen. Deze occasion heeft 'spud' ankerpalen en is in 2016 geheel gerefit en technisch 'geupdate'. Ook dit VaarHuis is een officieel pleziervaartuig CE onttwerpcategorie D. VaarHuis Consultancy verzorgt voor onze klant de verkoopbegeleiding en heet u van harte welkom aan boord. 

Interesse? 

Voor foto's, video en meer specificaties van het schip, bezoek de speciale website Schepenkring.nl

Contact een VaarHuis Consultant of Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Sfeerimpressie, fraaie occasion

VaarHuis "SH Haarlem"

[ VERKOCHT ]

De SH Haarlem, uniek exemplaar VaarHuis heeft een trotse nieuwe eigenaar!

Dit model Luxe 'VaarHuis' is ondertussen verkocht en (wederom) te huur bij VaarHuis Cruises & Vakanties. Vanwege uitbreiding van onze nieuwbouw modellen, Tiny HouseBoats, boden wij ons vlaggeschip begin 2017 te koop aan. 

Meer informatie, lees verder

VERKOOP INFORMATIE SH HAARLEM [ reeds verkocht ] Dit authentieke VaarHuis trekt veel bekijks op het water. Met de sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een varende bezienswaardigheid. Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Eenmaal binnen ben je snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Een dergelijk vaarhuis heeft de mobiliteit van een motorjacht en het comfort van een woonhuis. Dit 'HouseYacht', ook wel een Tiny Houseboot genoemd, heeft een knus interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren. Het VaarHuis is zeer stabiel, heeft overal stahoogte en dit schip beschikt over uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen.

Dit aangeboden ocassion LUXE type (klassieke) VaarHuis is een bijzonder model varende bungalow. Deze varende houseboat is rondom voorzien van een maritieme kabelaring, heeft een zwemplateau met zwemtrap en nog veel meer voorzieningen en extra opties. 2006, bouwjaar scheepsromp en houtskeletbouw huisje. 2011 volledige refit en in 2012 letterlijk in de vaart gebracht als varend 'Hotel | Luxe varende B&B' huis onder de naam ScheepsHuisje. Technisch zo goed als nieuw (2011/2012). Binnen keurig verzorgd.

Geniet (naast Kabola cv verwarming incl. continu warmwater) van de sfeervolle houthaard, een eigen luxe badkamer met ruime douche en toilet, complete keuken met combi-oven, koelkast, vaatwasser en drie televisies. Op de bovenverdieping vindt u een bureau, een wasmachine en droger, een master bedroom met tweepersoonsbed (ook 2 x 1 persoons van te maken) en een extra bed voor 1 of 2 extra gasten. Velux ramen geven een fantastische lichtinval, optimale ventilatie en zijn deels voorzien van horren.

Het VaarHuis is voorzien van een CE-keur en valt hiermee onder de "Wet Pleziervaartuigen". Een volledig gecertificeerd pleziervaartuig wat voldoet aan de Nederlandse wet pleziervaartuigen. Deze wet betreft de CE regelgeving op basis van de Europese richtlijn. Hiermee is het zonder enig twijfel geen ark of ander type 'woonboot' maar het is een écht vaartuig.

Het luxe type VaarHuis heeft als voortstuwing een 130 pk. Vetus-Deutz diesel motor, een hek + boeg schroef, proportioneel, van het merk Side Power, een Raymarine stuurpiloot en dieptemeter, Drinkwatertank 1.000 liter, vuilwatertank, 220 V. -boordnet - Victron Quattro omvormer 24/5000 met Color Control GX monitor, mogelijkheid om via wifi met dongel het elektraverbruik op afstand te volgen, voldoende lichtnet accu's voor energie verbruik aan boord zonder walspanning.
 

Meest nautisch en ruime Vaarhuis

Bent u geïnteresseerd in "een bijzondere belevenis" op de Friese meren met uw "eigen" HouseYacht? U bent van harte welkom aan boord voor een vrijblijvende rondleiding! Dit model VaarHuis is luxueus, stijlvol & comfortabel. Eem sfeervolle nautische ‘Varende Suite’, verrassend ruim en beschikt standaard over 4 slaapplaatsen, op verzoek uit te breiden naar maximaal 6 slaapplaatsen. In de vloer van het schip zijn extra 'storage' luiken met verrijdbare bakken op een rails aangebracht voor uw boodschappen, zwemvesten of andere eigendommen.

Plattegrond beneden

[KLIK OP AFBEELDING | voor vergroting] Hier ziet u het 'dekplan' en de beneden etage. De achterkamer, met schuifdeur en eigen deur naar het dek en televisie, is eventueel naar wens aan te passen in een riant gastenverblijf.

Plattegrond boven | VARIANT A

variant 'Suite' opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is tot maximaal 4 personen slaapgelegenheid.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Plattegrond boven | VARIANT B

variant, twee losse bedden opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Neem contact op met VaarHuis Consultancy

Meer informatie?

Onze VaarHuis Consultants staan u graag te woord.
Via de LIVE chatservice of vul het contactformulier in.

Kantoor: VaarHuis Cruises & Vakanties

Bezoek adres: (alleen op afspraak) Zijl 1, JOURE
Telefoon: +31 (0) 85 483 2140
E-mail: info@vaarhuis.nl

Onze huispartners